Polityka prywatności

W związku ze zmianą przepisów dotyczących ochrony danych osobowych i wejściem w życie od dnia 25 maja 2018 roku Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) ‘RODO’ informujemy iż:

1. Administratorem Pani/ Pana danych osobowych jest ORLITA sp. jawna, z siedzibą w Krakowie, ul. Chełmońskiego 11a, 31-301 Kraków. NIP: 6770071418, REGON: 350013773. Dane kontaktowe: tel.12 268 00 18, e-mail: biuro@orlita.pl.
2. Serwis www.orlita.pl korzysta z plików cookies w celu usprawnienia jego funkcjonowania. Więcej informacji na temat plików cookies znajdą Państwo na naszej podstronie Polityka cookies.
3. Państwa dane osobowe pozyskano z umowy o świadczenie usługi, formularza kontaktowego on line, poprzez mail, telefon lub podczas osobistego spotkania.
4. Państwa dane osobowe przetwarzane są w celu świadczenia usług oferowanych przez Administratora, celem zapewnienia należytego ich wykonania (na podstawie art.6 ust.1 lib.b RODO) oraz w celu informacyjnym o usługach i produktach oferowanych przez Administratora (na podstawie art.6 ust.1 lit.a RODO).
5. Podanie danych osobowych jest dobrowolne lecz niezbędne w celu należytego wykonania usługi. W przypadku niepodania danych nie będzie możliwe wykonanie umowy /realizacja celu.
6. Administrator stosuje odpowiednie środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych osobowych.
7. Dane udostępnione przez Panią/Pana nie będą podlegały profilowaniu.
8. Dane osobowe przetwarzane są przez okres niezbędny dla wykonania usługi, a po tym okresie dla celów i przez czas oraz w zakresie wymaganym przez obowiązujące przepisy prawa lub dla zabezpieczenia ewentualnych roszczeń lub do czasu cofnięcia udzielonej zgody.
9. Administrator danych nie ma zamiaru przekazywać danych osobowych do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej.
10. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do przeniesienia danych a także prawo do wniesienia sprzeciwu i żądania zaprzestania przetwarzania i przenoszenia danych, jak również prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie. Cofnięcie zgody nie ma wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
Wszystkie w/w uprawnienia można zrealizować pisząc na adres poczty elektronicznej Administratora: biuro@orlita.pl lub przesyłając korespondencję pisemną na adres siedziby Administratora.
11. W przypadku wątpliwości związanych z przetwarzaniem danych osobowych może Pani/ Pan zwrócić się do firmy z prośbą o udzielenie informacji. Niezależnie od powyższego przysługuje Pani/Panu prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
13. Dla celów statystycznych serwis www.orlita.pl jest zintegrowany z mechanizmami statystycznymi Google Analytics. Narzędzia analityczne Google Analytics zbierają informacje na temat Twoich odwiedzin strony, takie jak podstrony które wyświetliłeś, czas jaki spędziłeś na stronie czy przejścia pomiędzy poszczególnymi podstronami. W tym celu wykorzystywane są pliki cookies firmy Google LLC dotyczące usługi Google Analytics.

Napisz do nas

Administratorem danych osobowych jest firma ORLITA sp. jawna z siedzibą w Krakowie 31-301, ul. Chełmońskiego 11a Podanie danych jest dobrowolne, ale konieczne do przesyłania pytania.

Dane będą przetwarzane w celu udzielenia odpowiedzi na pytanie. Osobie, której dane dotyczą, przysługuje prawo dostępu do treści danych i prawo poprawiania danych.

We speak English GB
Wir sprechen Deutsch DE
Мы говорим по-русски RU
* - pola obowiązkowe

Punkty sprzedaży

Dlaczego my?

Doświadczenie

Doświadczenie

Kilkadziesiąt lat doświadczenia w branży osłon przeciwsłonecznych na polskim i światowym rynku

Kompetencja

Kompetencja

Rozumiemy potrzeby Klientów i wspieramy ich naszą wiedzą i doświadczeniem

Gwarancja jakości

Gwarancja jakości

Potwierdzona opiniami Klientów

Design

Design

Tworzymy własne kolekcje aby sprostać trendom

O nas

Firma ORLITA działa od 1991 roku. Od samego początku specjalizowaliśmy się w produkcji rolet zewnętrznych oraz innych osłon przeciwsłonecznych , jak żaluzje, markizy czy rolety tekstylne. W myśl zasady „jakość sama się obroni”, nastawiliśmy się na produkty wysokiej jakości, konkurencyjne ceny przy jednoczesnym zastosowaniu najlepszych materiałów.

Nasze punkty sprzedaży

Kraków, ul. Zakopiańska 56, tel. 12 268 00 18
Kraków, ul. Chełmońskiego 11A, tel. 12 623 04 65
Gdańsk, 80-209 Chwaszczyno, ul. Boczna 23, tel. 660 070 808
Wieliczka, Sułków 298, tel. 12 256 20 00

Nasi partnerzy handlowi

Bielsko-Biała, ul. Olszówka 15, tel. 33 812 24 24
Mszana Dolna, ul. Piłsudskiego 10, tel. 18 331 10 58
Niepołomice, ul. Targowa 4J, tel. 12 281 31 98
Jasło, ul. Czackiego 9, tel. kom. 533877077
Do pobrania | Polityka prywatności | Promocje |Pliki cookies| Współpraca | Mapa strony      Zapraszamy do naszych salonów w miastach: Kraków, Gdańsk, Wieliczka.
© 1991-2017 Orlita.pl. Kopiowanie zabronione.